Waarom is de PlayStation zo succesvol?

7 dec 2015 - Afgelopen jaar vierden we de 20ste verjaardag van de PlayStation. Velen gingen het Japanse bedrijf voor en faalden na hun eerste console uit te hebben gebracht… Waar ging het mis? Betere vraag: waar ging het bij Sony juist wel goed?

lees verder

Abonnement verlengen? Zo kies je de juiste telefoon!

1 jul 2015 - Het klinkt ons iedere keer weer als muziek in de oren, de woorden: ‘je mag je mobiele abonnement verlengen!’. Maar dan komt de grote vraag, wat ga je kiezen? Blijf je lekker bij je oude vertrouwde merk of ga je ...

lees verder

Nederland in de top van landen met het snelste internet

26 okt 2014 - Als het gaat om snel internet dan hoeft ons land niet veel landen voor zich te dulden. Met 14 Mbps staan we op een keurige vierde plaats. Zuid-Korea staat met 25 Mbps fier aan de top. In Zwitserland en Japan(beide ...

lees verder

Interview met Steve Ballmer (deel 2): Microsoft is geen IBM

27 aug 2013 - In het tweede deel van het interview van onze collega van ZDNet met Steve Ballmer spreekt hij over opvolging, de balans tusen hardware en software en waarom IBM niet bepaald het grote voorbeeld is van Microsoft.

lees verder

Interview met Steve Ballmer (deel 1): Heeft hij spijt?

26 aug 2013 - Onze collega van ZDNet mocht 15 minuten lang Steve Ballmer interviewen over zijn vertrek bij Microsoft. Er werd gesproken over de beslissing waar hij het meest spijt van heeft en wat hij van de toekomst verwacht.

lees verder

Ballmer kondigt vertrek bij Microsoft aan

23 aug 2013 - Steve Ballmer zal als CEO opstappen bij Microsoft. De wel erg enthousiaste baas van het techbedrijf vindt het tijd voor vernieuwing in de organisatie en die vernieuwing moet door een verse CEO worden begeleid. Ballmer lag onder vuur gezien de ...

lees verder

Helft Twitter-volgers Geert Wilders blijkt nep

23 aug 2013 - De Nederlandse fractievoorzitter met de meeste Twitter-volgers is Geert Wilders. Volgens Twitteraudit is de helft van die volgers echter nep. Toch is Wilders dan alsnog de meest gevolgde fractievoorzitter.

lees verder

Standalone Android-smartwatch op Kickstarter

22 aug 2013 - De meeste smartwatches die tot nu toe gelanceerd zijn waren vooral een accessoire voor je smartphone. Ze werkten via bluetooth als tweede scherm. De TrueSmart van Omate is echter een standalone smartwatch die als volwaardig apparaat gebruikt kan worden en ...

lees verder

Insluiten Facebook-berichten officieel uitgerold

22 aug 2013 - Vorige maand experimenteerde Facebook met het embedden van publieke statussen. Sinds vandaag is de functie officieel uitgerold.

lees verder

Internet.org tracht hele wereld online te krijgen

21 aug 2013 - Mark Zuckerberg heeft aangekondigd dat Internet.org is gelanceerd. Deze organisatie is een samenwerking van Facebook, Samsung, Ericsson, Nokia, MediaTek, Opera en Qualcomm. Het doel is om een groter deel van de wereldbevolking aan internettoegang te helpen.

lees verder