Albert Heijn kreeg naam Hamsterbingo.nl gratis aangeboden, maar bedankte
Uitslag Hamsterbingo trekking per se via ah.nl/hamsterbingoHet kan bijna niemand ontgaan: we zitten weer middenin de zogenaamde Hamsterweken van Albert Heijn. Nieuw is de zogenaamde Hamsterbingo. Klanten krijgen hamsterbingokaarten en kunnen met de Hamsterbingo mooie prijzen winnen. Het blijkt dat veel klanten het moeilijk vinden om de uitslag van de trekking van de Hamsterbingo te vinden. Vorige week schreven we al dat Albert Heijn de domeinnaam Hamsterbingo.nl niet bezit. Wij hadden contact met Gerben Hoekstra, die de domeinnaam in handen heeft.
|
Hij stuurde ons een emailwisseling die hij had met Albert Heijn, waaruit blijkt dat hij de naam, die bij uitstek geschikt is om de uitslagen van Hamsterbingo op te plaatsen, al ruim voor de eerste trekking gratis aanbood aan Albert Heijn. Bijzonder netjes, want de .Com variant wordt voor veel geld te koop aangeboden. Hieronder de mailwisseling, waarbij AH overigens wel zo sympathiek is om Gerben Hoekstra een gelukkig 2012 te wensen. AH hanteert het uitgangspunt dat de uitslag van de loterij via ah.nl/hamsterbingo moet lopen. Inmiddels heeft Hoekstra besloten om dan zelf maar de uitslagen van Hamster bingo op de domeinnaam hamsterbingo.nl te plaatsen. Wellicht dat hij daarvoor nog bedankt wordt door AH… met een dikke stapel gratis Hamsterbingokaarten. Hoe dan ook, wij wensen iedereen veel succes bij de Hamsterbingotrekking
Onderstaande mail stuurde Hoekstra naar AH:
Geachte heer / mevrouw, Gisteren heb ik via internet vernomen dat jullie een hamsterbingo gaan houden. Als regelmatige Albert Heijn klant zag ik dat jullie hamsterbingo.nl nog niet vastgelegd hebben. Deze heb ik voor jullie vastgelegd en kunnen jullie uiteraard kosteloos overnemen. Ik hoor het wel. Met vriendelijke groet, Gerben Hoekstra === Vervolgens kreeg hij snel een email terug, waarin werd aangegeven dat het op prijs werd gesteld dat hij meedacht met de actie, maar dat ervoor gekozen is om de uitslagen via ah.nl/hamsterbingo te laten lopen. De mail werd afgesloten met: “Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om u een voorspoedig 2012 toe te wensen!”
Kortom: jammer dat AH de domeinnaam niet gebruikt, maar de klantenservice is prima op orde.
|
| Tweet |
| Volg hyped.nl via: |
|
|
|










Reacties
Hoekstra is nog netjes behandeld. Ik had de domeinnaam grandvision.nl, tot ik ontdekte dat brillenboer Pearle een bedrijf onder die naam ging starten. Ik heb ze de domeinnaam een paar keer per mail aangeboden tegen registratiekosten, maar kreeg geen reactie. Maar eens gebeld met de perswoordvoerder, die zei dat ik de domeinnaam mocht hebben. Op mijn bevestiging van dit gesprek volgde geen reactie. Maar toen ik ging investeren in de site eisten ze plots de naam op! Het werd een zeer onverkwikkelijke WIPO-zaak, waarbij advocaten zijn benoemd die hele goede bekenden bleken te zijn van de commissaris van Pearle (een plaatsvervangend rechter). Logisch dat ik verloor. Een klacht bij de deken van Amsterdam had ook geen zin. Nog voordat ik de klacht op de vereiste wijze had kunnen indienen en hoor- en wederhoor had kunnen worden toegepast, bleek deze commissaris de deken al te hebben ingelicht.
Jeroen, 9 januari 2012
Op de AH site staat niet de uitslag van de trekking van 7 januari
Patricia, 8 januari 2012
Heel verstandig dat Appie de mensen gewoon naar zijn eigen site laat gaan, ik snap die hype rond die domeinnaam niet.
Linkmi, 7 januari 2012
"Het kan bijna niemand ontgaan..”
Mij was het gelukt… tot nu toe
RollRick, 7 januari 2012
Reageer
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.