Ook online oplichting met vakantiehuisjes in Mallorca
Vakantieinmallorca.nl ook van oplichters?Het lijkt erop dat er opnieuw oplichting heeft plaatsgevonden met het verhuren van vakantiehuisjes die niet bestaan. Eerder deze week werd bekend dat tientallen mensen zijn opgelicht door villaspanjehuren.nl. Zojuist wordt bekend dat ook mensen die via de website VakantieInMallorca.nl een vakantie hebben geboekt te maken hebben gekregen met niet-bestaande huisjes op Mallorca. Dat meldt het ANP. Vanavond zal in Hart van Nederland uitgebreid aandacht worden besteed aan de zaak.
|
Volgens berichten zouden inmiddels tien families de dupe zijn geworden van Vakantie In Mallorca. Ze boekten een reis maar aankomst in Mallorca bleek het appartement of het huisje niet te bestaan. Datzelfde gold voor de genoemde contactpersonen op de vouchers. De kans is groot dat ze hun geld kwijt zijn, want de eigenaar van de website zou zijn gevlogen. De site is inmiddels offline gehaald. Inmiddels is bekend dat het aantal slachtoffers van VillaSpanjeHuren.nl is opgelopen tot 50. Bij de politie druppelen nog altijd aangiftes binnen.
|
|
| Tweet |
| Volg hyped.nl via: |
|
|
|










Reacties
Ook ik ben er ingetuind. Ondertussen meer bekend wie die Gabiel C. Napjus is. Meer info? mail me. Oplichter van beroep. Wij zijn er ingetuind voor 1245, euro. Verder nog tickets. Weet dat er al ter plekke aangiftes zijn gedaan.
Ronald, 10 juli 2009
excuus voor de typefout in mijn vorig bericht.
Mvg.....Robert1955
Robert Blom, 9 juli 2009
Ook deze mensen kunnen zich melden op onze website.
De gegevens worden daar gebundeld en aan de recherche in de betreffende woonplaats overgedragen.
N.B. de naam van desbetreffende website ben ik in Domeinen niet tegengekomen.
Dus graag zovell mogelijk gegevens plaatsen.
Alvast bedankt!
Robert Blom
Global Moderator
http://www.opgelichtopinternet.nl
Robert, 9 juli 2009
Ook slachtoffer van droplul Simon/Gabriel
van Os, 9 juli 2009
ook wij zijn opgelicht via marktplaats met een appartement in arenal op mallorca. Ook op 2dehands..nl stond de advertentie.onder naam Simon.
Betaling onder naam Gabriel Christiaan.
Dus pas op!!!!!
m.brugman, 8 juli 2009
Reageer
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.